Hoe inschrijven?

Inschrijvingen

Leerlingen die de overstap maken van lager naar secundair onderwijs en zich willen inschrijven in 1A (getuigschrift basisonderwijs) of 1B (geen getuigschrift basisonderwijs) op het POPELIN LYCEUM MERELBEKE, kunnen zich aanmelden via het online aanmeldingssysteem via het online aanmeldingssysteem: www.meldjeaansecundair.gent 

Dit online aanmeldingssysteem is onder beheer van het Lokaal Overlegplatform Gent en wordt gebruikt voor alle Gentse secundaire scholen en ook enkele scholen uit de rand rond Gent, zoals ook onze school, Atheneum Merelbeke/Popelin Lyceum.

Via http://meldjeaansecundair.gent.be/ kan je je kind inschrijven, en dit in de periode van maandag 1 april 2020  tot vrijdag 26 april 2020. Het moment van aanmelden is niet zo belangrijk, als het maar in deze periode is. Op 13 mei ontvangt u een e-mail met de bekendmaking van de resultaten van de aanmelding.

Hulp nodig bij het inschrijven van je kind?

Dit kan ook rechtstreeks op school tijdens de kantooruren.

Om de inschrijving vlot te laten verlopen breng je je identiteitskaart mee en het rapport van je vorige school (indien mogelijk). Je kan uiteraard ook steeds een afspraak maken op het nummer 09 230 69 35 of secretariaat@atheneummerelbeke.be

Belangrijke data

 

Kom proeven van een namiddag vol kunst, koffie en heerlijke taart.
Ontdek het volledige programma op: www.tartematinee.be

De toegang is gratis maar voor sommige activiteiten moet je vooraf inschrijven.

Organisatie: dienst cultuur i.s.m. Vrijetijdsateliers, Muziekatelier, Academie voor Podiumkunsten, Atheneum Merelbeke, tal van creatieve verenigingen en Merelbekenaren.

Locatie: Atheneum Merelbeke campus Popelin Lyceum (Gaversesteenweg 195)