Schoolmusical Kasper & Sam – UITGESTELD

Schoolmusical Kasper & Sam – UITGESTELD

OPGELET:
wegens de Corona-maatregelen hebben we de musical uitgesteld naar een latere datum, die nog te bepalen is. Voor meer info, mail naar musical@atheneummerelbeke.be.

Na 3 succesvolle edities presenteert Atheneum Merelbeke u haar nieuwste musical “Kasper en Sam”, onder regie van Eva Carbonnelle. De musical werd naar goede gewoonte een creatieve samensmelting van de alom bekende films Annie en Mathilda: Een groep weeskinderen onder aanvoeren van Kasper en Sam proberen aan de tirannieke directrice Bulstronk te ontsnappen. Een verhaal over durven dromen en durven doen, doorspekt met een gezonde portie dans en muziek.

Op vrijdag 24 april om 20u00 en zaterdag 25 april 2020 om 20u00, kan u telkens een voorstelling bijwonen in het Gemeenschapcentrum ’t Groenendal in Merelbeke.

Tickets kan je reserveren tot en met woensdag 22 april 2020 via mail musical@atheneummerelbeke.be of via telefoon op 09 230 69 35. Tickets kosten 12€ voor volwassenen, 10€ voor jongeren onder de 18 jaar. Betalen doe je vooraf via overschrijven of aan de kassa.